PC - SOS

PC Reparatie en installatie in Rotterdam en omstreken

Bezoek aan huis kost 40 € ex BTW / uur

Voorrijden centrum 25 € incl 20 min arbeid Voorrijden buiten OV zone 5300 30 € incl 20 min arbeid

Alleen op afspraak


Als u PC-SOS belt voor een afspraak kunt u kiezen voor een expert aan huis laten komen of een afspraak te maken waarbij u uw PC zelf naar de werkplaats brengt. Als u de expert bij u thuis bestelt kan de tijd dat de expert komt slechts bij benadering in een dagdeel worden afgesproken. Dus begin resp. einde van de ochtend, begin middag resp. einde van de middag. De expert kan bij u thuis backups maken van uw PC en de PC opnieuw installeren of op andere wijze problemen uit uw systeem halen. Soms is het echter nodig dat de PC mee gaat naar de werkplaats Als u het nummer belt dan wordt u altijd terug gebeld. U kunt het beste het mobiele nummer bellen want in de werkplaats is niet altijd iemand aanwezig. Spreek al su de voicemail krijgt, svp. u naam, telefoonnummer en een korte beschrijving van uw computerprobleem in. Een SMS sturen werkt ook goed. Of, als u nog op internet kunt, dan kunt u een e-mail sturen naar info@pc-sos.nl. U kunt op deze website het draaidende apestaart-logo aanklikken, dan wordt uw standraad e-mail programma opgestart en dit adres automatisch ingevuld.
PC-SOS is op zondag gesloten, en door de week op werkdagen open tijdens kantooruren. Woensdag gesloten. De week loopt altijd snel vol, als u een probleem heeft bel dan ruim van te voren. Op vrijdag middag om half 4 in de middag bellen en dan nog verwachten dat er iemand langs komt lukt soms maar dat is slechts zeer zeldzaam. Bel daarom op tijd !!!
Wij sluiten Wifi aan, als u modem niet werkt, uw chello niet, uw mail niet, uw draadloze verbinding niet werkt wij halen virussen uit de PC maken backups, leggen netwerken aan tussen uw pc's, installeren programma's bouwen hardware in zoals nieuwe schijven etc. en helpen u naar een nieuw systeem over te stappen als het oude niet meer voldoet. Alle voorkomende werkzaamheden voor Windows en Mac vanaf Pentium III en Mac Os 10.X
LEG ALLES KLAAR OOK ALLE ABONNEMENTS- EN INTERNETPAPIEREN (WACHTWOORDEN !!). DAT BEKORT HET BEZOEK
ZORG DAT U CONTANT GELD IN HUIS HEEFT.
U ONTVANGT EEN FACTUUR MET PARAAF VOOR ONTVANGST.

MAAK EEN DUIDELIJKE LIJST MET WENSEN.

ZOEK ALLE CD's DIE U BIJ DE PC HEEFT GEKREGEN BIJEEN EN LEG ZE KLAAR
ALS U TWIJFELT OF U DE GOEDE CD'S HEEFT, LEGT U ZE DAN ALLEMAAL KLAAR, WIJ ZOEKEN DE GOEDE CD'S ER TUSSEN UIT

DE EERSTE 20 MINUTEN ZITTEN IN HET VOORRIJDTARIEF.
DIT IS VOOR HET MAKEN VAN EEN ANALYSE VAN HET PROBLEEM EN OVERLEG EN
EVENTUEEL EEN EERSTE KLEIN MANKEMENT HERSTELLEN.
VOORRIJDEN KOST DUS ALTIJD MINIMAAL 25 € .


VOOR EEN HERINSTALLATIE VAN WINDOWS MOET UW PC VAN EEN GELDIGE COA STICKER VOORZIEN ZIJN (WINDOWS STICKER MET LOGO)


R. Fruinstraat 6A, 3021XD Rotterdam 010-2440631 / 0624-543354 Ma.- Vr. 10.00 u. - 17.00 u.
Zie hieronder voor verdere info