'PC-SOS'

Voorwaarden

Voor ons formulier met uitgebreide en gedeponeerde voorwaarden, klik hier

Wat u moet weten als u met ons zaken doet

Wij geven geen garantie op onze reparatie anders dan dat wij u de apparatuur werkende tonen.

De reden hiervoor is dat wij niet weten wat de klant met de PC doet zodra deze bij ons weg is, van laten vallen, fout aansluiten, schokkend of trillend meenemen, tot foutieve software installaties, wissen van bestanden of wat dan ook.

We zijn hier nooit onredelijk over, als er direct iets is. Daarom dient u dit onmiddellijk te melden. Het betreft wel zaken waar eventuele tijdens een testopstelling aan de balie nog niet naar gekeken is. In principe wordt de werking van componenten op het analyserapport aangevinkt. Laat het ons direct weten. Neem uw PC mee naar huis, stel deze op (als wij langskomen, doen we dit voor u en tonen wij u uw spullen werkend thuis), en test uw PC en verbindingen.


Als er iets is, laat het ons dan weten.
B.g.g. even inspreken op de beantwoorder. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. Het gaat meer om het moment van direkt melden.
 • Wij werken alleen op uurtariefbasis.
 • Dat betrekent dat de meter gaat lopen vanaf het moment dat u hier voor een reparatie komt.
 • Ons uurtarief is 30 € excl. BTW voor reparaties die in de werkplaats worden uitgevoerd en 40 € voor reparaties bij u aan huis.
 • Bij niet overgaan tot reparatie worden 25 € onderzoekskosten gerekend incl. BTW.
 • Reparaties alleen op afspraak . Langslopen om voorrang te krijgen helpt niet.
 • Wij willen u graag te woord staan en helpen, maar we zijn geen gratis helpdesk. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
 • Bij herinstallatie van Windows dient u de oorspronkelijke CD's en licenties mee te nemen.
 • Het door ons verzorgen van niet bijgeleverde stuurprogramma's (via Internet) valt buiten het standaard installatietarief.
 • Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor dataverlies, maar u kunt van te voren aangeven van welke gegevens er een reserve-kopie moet worden gemaakt
 • 486 en onder P 166 reparatie en herinstallatie voor eigen risico
 • Wij doen geen no cure no pay. Als er een en ook maar enig risico bestaat en een volledige en vlotte installatie of reparatie niet mogelijk is of moeilijk is, dan overleggen wij voor verder gaan en kunnen reparaties aan moeilijke of oude of speciale computers (schaakcomputers bijv./oudere modellen laptops).
 • Als wij voor u onderdelen moeten installeren of herinstalleren en u heeft voor de herinstallatie niet meer de oorspronkelijke bij de computer gekochte diskettes en CD-ROMs, dan kunnen wij voor u proberen freeware drivers en installatiesoftware te laden vanaf het internet (veel leveranciers zetten hun drivers op het internet), maar de extra tijd die hieraan wordt gespendeerd wordt als uurtarief in rekening gebracht.
 • Als wij werk aannemen en uw PC onderzoeken, en u besluit niet de reparatie door ons te laten uitvoeren, is een bedrag van 25 € excl. BTW onderzoekskosten verschuldigd. U krijgt hiervoor een analyse rapport, met uitgevoerde tests en werkzaamheden, uitgebreider dan op de factuur.

Wij willen graag dat u contant betaalt.

Wij doen geen No cure, no pay". U bent altijd een minimum tarief van 15 € excl. BTW (half uur arbeid) verschuldigd.